Over ons

Snieder Verhuizingen, uw Erkende Verhuizer in Drenthe, Groningen, Friesland, en Overijssel.

Snieder verhuizingen wordt gevormd door onze ambassadeurs ofwel onze verhuizers, voormannen, administratie, planning en management. We zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan de continu veranderende omgeving door scholing, ontwikkeling en eigen initiatief te stimuleren. We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid.

Bij ons staat u als klant centraal, wij denken met u mee en geven vrijblijvende adviezen op het gebied van verhuizen.
Wij gaan verder waar andere verhuisbedrijven stoppen. Wij vragen ons altijd af hoe de klant geholpen wil worden. Dit maakt bij ons het verschil. De belangrijkste aandachtspunten die wij hiervoor hanteren zijn passie in ons vak en het ontzorgen van u als klant. Wij zijn verhuizers met ervaring en deskundig op het gebied van ontzorgen. Onze verhuizers en adviseur zijn goed opgeleid en scoren hoog op klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid.

Erkende Verhuizers

Snieder Verhuizingen is aangesloten bij de Organisatie Erkende Verhuizers (OEV).
Als u kiest voor een Erkend Verhuizer, gaat u voor kwaliteit en zekerheid. Erkende Verhuizers voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV). De Erkende Verhuizers worden met regelmaat door een bevoegde auditor getoetst op zaken die te maken hebben met kwaliteit, veiligheid en milieu.

MVO Nederland

MVO Nederland is een netwerk van Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers.
Voor Snieder Verhuizingen is dit een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. Snieder Verhuizingen heeft oog voor de werknemers, het milieu en een efficiënte bedrijfsvoering. Wij beschikken over milieuvriendelijke verhuisauto’s (euro 6) en ook de verhuisdozen zijn van duurzaam materiaal geproduceerd. Snieder Verhuizingen investeert continu in het opleiden van personeel. Hierdoor blijven de werknemers zich ontwikkelen, zodat uiteindelijk de klant en de medewerkerker hiervan profiteren.

Voor Dennis Snieder eigenaar van Snieder Verhuizingen is duurzaam ondernemen geen marketinginstrument, maar een persoonlijke overtuiging: ‘Ik ben van mening dat het vanzelfsprekend moet zijn dat je als ondernemer goed zorgt voor je personeel en de wereld om je heen. We hebben de aarde in bruikleen, wat ons verplicht om deze goed achter te laten voor een volgende generatie. Alles wat we doen, komt voort uit deze langetermijnvisie.’

×